Kommunikation

Hvor som helst og når som helst.

Effektiv kommunikation

Den ligger der, når vi står op. Den informerer os, når vi spiser morgenmad. På arbejdet er den for det meste stille, men vi tjekker den alligevel ofte. Om aftenen er den igen på banen, og som et trofast kæledyr følger den os i seng.

Det er smartphonen vi taler om. Og når den nu er blevet en så fast inventar i vores hånd eller lomme – hvordan kan vi så udnytte dette i forretningen?

Forestil dig et scenarie hvor du skal ud med, vigtig information til dine medarbejdere – ville du ligge det på intranettet, og håbe på at dine medarbejdere så dette inden for den næste time? Og hvis medarbejderne slet ikke anvender computer i dagligdagen, hvad ville du så?

Tænk hvis du havde et værktøj, hvor du hurtigt og nemt kunne uploade denne information, som øjeblikkelig ville nå ud til udvalgte eller samtlige at dine medarbejdere på deres smartphone og samtidig have muligheden for at se, hvem der har læst og forstået informationen?

Med Ekko app™ får du denne mulighed for effektiv medarbejder kommunikation. Om det er billeder, tekst, videoer kan det hurtigt blive tilgængeligt for dine medarbejdere.

Hvor som helst og når som helst.

Forestil dig et scenarie hvor du skal ud med vigtig information til dine medarbejdere