Ekko App: Click to go to frontpage

Lad informationen finde medarbejderen og øg produktiviteten

Så du får effektive medarbejdere

31. oktober 2020

15 minutter

Et udbredt problem, for virksomheder med mobile medarbejdere, er ineffektiv vidensdeling mellem mobile medarbejdere i marken og ledelsen på kontoret.

Mobile medarbejdere bruger 20% af deres arbejdstid på at lede efter nødvendig information til at udføre deres arbejde. Det er en femtedel af arbejdsdagen, der bruges på at finde vejledninger, brugsanvisninger og instrukser til at udføre bestemte arbejdsopgaver og betjene værktøj og maskiner.

Når medarbejderen skal bruge tid på at finde informationerne på en computer eller i et ringbind, er det frustrerende for medarbejderen, der er hindret i at udføre sit arbejde effektivt. 

Samtidig bruger din kommunikationsafdeling en masse tid og ressourcer på at holde opslagstavler, ringbind, posters, medarbejderaviser, infoskærme, håndbøger og intranet opdateret med vigtig information.

Et lille tip til effektiv intern kommunikation

Vi anbefaler at have maks to kanaler til intern kommunikation . Alt derudover kræver for mange ressourcer at holde opdateret og relevant. 

Ved at samle informationerne i en medarbejder app, nedsættes søgetiden betragteligt. Vores kunder bruger deres medarbejder app til at dele:

  • Manualer og brugsanvisninger

  • Procedurer og processer

  • Guides og medarbejderhåndbøger

  • Sikkerhedsblade og APV

  • 'How to' videoer

Det er information, der følger medarbejderen ude på arbejdspladsen, og der hvor der er brug for det.

Nemt og hurtigt at holde alt opdateret

I stedet for at bruge tid på at opdatere, printe og distribuere information flere steder, er det noget hurtigere at opdatere dokumenter og håndbøger i en medarbejder app. Derefter har alle medarbejdere alt materiale tilgængelig ude i marken. På den måde sikrer du, at alle medarbejdere har adgang til aktuelle og relevante dokumenter og ikke læser forældet viden. 

Del nyheder imens de er relevante for medarbejderne

Det bliver også nemmere at dele virksomhedsnyheder med alle medarbejdere. Så selvom medarbejderne arbejder langt væk fra hovedkontoret, er de stadig opmærksomme på, hvad der rører sig. Nyheder kan komme ud til medarbejderen med det samme, det er relevant. Vi har kunder, der med en medarbejder app fra Ekko app, nu deler nyheder i minuttet i stedet for i kvartalet.

Se hvem der mangler at læse dine nyheder

Digitale kommunikationsværktøjer, som en medarbejder app, har også den fordel, at du kan se hvilke medarbejdere, der har læst nyheder og informationer. Fordi medarbejder app’en kan registrere interaktioner, kan du altså se hvilke medarbejdere, der endnu ikke har orienteret sig. Du kan derfor, med et klik, sende en reminder ud til samtlige medarbejdere, der mangler at læse en særlig vigtig nyhed. Eksempelvis hvis der er kommet nye Covid-19 retningslinjer og sikkerhedsprocedurer. 

Prøv en gratis medarbejder app og se effekten

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan du kan øge produktiviteten i din virksomhed med en medarbejderapp, så kan du prøve det af helt gratis.

Case / Arthur Hotel

Læs hvordan Arthur hotel spare tid og ressourcer på at holde alle opdateret med vigtig information

Blog / Onboarding / Træning

Træn medarbejderen onsite med en medarbejder app

Case / CG Jensen

Læs hvordan CG Jensen bruger sin medarbejder app til intern kommunikation og digitalisering af arbejdspladsen