Ekko App: Click to go to frontpage

Sund virksomhedskultur – involver der hvor medarbejderne er 

Sund virksomhedskultur - involver medarbejdere

21. oktober 2020

3 minutter

Virksomheder bruger flere ressourcer end nogensinde på at fastholde dygtige og erfarne medarbejdere.

I løbet af de seneste årtier, har arbejdsmarkedet oplevet en stigende tendens af job-hopping, hvor medarbejdere hopper fra job til job. Et godt psykisk arbejdsmiljø vægtes utrolig højt af den moderne medarbejder, og kulturelt er der et stigende fokus på de lidelser, som er forårsaget af et dårligt arbejdsmiljø herunder stress og depression. 

Hold medarbejderomsætningen nede

For en virksomhed er der høje omkostninger forbundet med at have en høj medarbejderomsætning. Både i form af tid og penge til rekrutterings- og ansættelses processer, samt de længere oplæringsperioder. Men den største udfordring er, at medarbejderens ekspertise og sagkundskab ofte forsvinder med, når de forlader virksomheden. Ved at skabe et godt arbejdsmiljø og øge samhørigheden på arbejdspladsen kan medarbejderomsætningen holdes nede.

Arbejdsglæde og trivsel med en medarbejder app

Der hvor en medarbejder app gør en særlig forskel for virksomhedskulturen er, når det bliver nemmere for medarbejderne, at se kollegers sjove oplevelser og succeshistorier. Nøglen til et stærkt psykisk arbejdsmiljø er åben kommunikation. Med en medarbejder app, inkluderer du alle i kulturen, lige meget hvor de arbejder - også uden for arbejdstid. Med en fælles platform kan alle dele hverdagens glæder og udfordringer. En god virksomhedskultur er helt grundlæggende for at fostre og motivere medarbejdere, skabe dybere relationer end ’bare et arbejde’ og holde en lav medarbejderomsætning.

Inddrag alle i fælleskabet

Hvis I bruger en medarbejder app til jeres interne kommunikation, bliver det nemmere at sikre, at alle er involveret, at introducere nye medarbejdere og inddrage organisationen på tværs af afdelinger. Vi har flere kunder, der har oplevet, at Ekko app, under Covid-19, har skabt en stor social værdi i virksomheden, hvor fælleskabet er blevet essentielt for at få en velfungerende dagligdag.

Hvis du er interesseret i at få en sundere virksomhedskultur, og ønsker at øge samhørigheden i virksomheden med en medarbejder app, så kan du prøve det af helt gratis.

Ekko app produktblad procesoptimering

Få et produktblad her og læs om hvilke udfordringer du kan løse med hvert modul

Case / EL:CON

Læs hvordan EL:CONs medarbejdere er kommet tættere på hinanden som virksomhed og kolleger

Case / Otis

Læs hvordan Otis har gjort den interne kommunikation relevant for montørerne rundt omkring i landet