Ekko App: Click to go to frontpage

Guide: Sådan kommer du nemt igang med video i intern kommunikation

2. februar 2021

20 minutter

Video er et fantastisk medie til intern kommunikation! Hvis du ikke allerede bruger video til at kommunikere succeshistorier, udfordringer og interne nyheder er der hjælp at hente her. Vi har sammen med Mathilde fra Concise lavet en guide til hvordan du kommer igang med video i den interne kommunikation.

Rigtig meget information kommer til medarbejdere på skrift, og det er ikke altid den mest optimale måde at skabe forståelse og motivation på.. Video er langt nemmere at forholde sig til - se hvorfor:

Forandringer er en del af hverdagen, og når I skal kommunikere forandringer til medarbejderne, kan video gøre en stor forskel. Der er tre områder, hvor video isærkan gøre en forskel. Dem introducerer her.

Når du tænker video-produktion kan det lyde dyrt og indviklet, men for at komme igang skal der ikke så meget udstyr til. Med bare fire redskaber kan du starte med at producere videoer. 

Mangler du sparring på din kommunikation?

Concise rådgiver om kommunikation inden for byggeri, anlæg og renoveringer. De hjælper med alt fra at lægge en kommunikationsplan til at få den ført ud livet – bl.a. gennem video, artikler og posts på jeres interne og eksterne kanaler. 

Concise er stiftet af Mathilde Lykke Bülow, der har 15 års erfaring indenfor kommunikation. I Concise er video et stærkt redskab i værktøjskassen som når det handler om effektiv kommunikation både internt og eksternt.

Har du brug for sparring på din interne eller eksterne kommunikation, kan du kontakte Concise for at høre mere om, hvordan de kan hjælpe dig. 

Hold dig opdateret på interne kommunikation

Vi udgiver snart flere råd til at komme i gang med video i den interne kommunikation bl.a. kommer vi ind på: 

  • Hvordan du forbereder en talsperson til videooptagelser

  • Hvordan du får gode billeder 

  • Hvilket software du nemt kan komme igang med 

  • Hvilke kanaler video er ekstra godt til 

Ekko app produktblad procesoptimering

Få et produktblad her og læs om hvilke udfordringer du kan løse med hvert modul

Optimer sikkerheden og minimer arbejdsulykker

Blog / Sikkerhed / Arbejdsmiljø

Engager medarbejderne i sikkerhed

Case / Otis

Læs hvordan Otis har gjort den interne kommunikation relevant for montørerne rundt omkring i landet