Ekko App: Click to go to frontpage

Cases

Vi leverer medarbejderapps til alle brancher. Læs hvordan udvalgte kunder indenfor brancherne hotel, rengøring, bygge og anlæg, detail, kontor og logistik får værdi ud af deres medarbejderapp.

Case / CG Jensen

Læs hvordan CG Jensen bruger sin medarbejder app til intern kommunikation og digitalisering af arbejdspladsen

CG Jensen er en entreprenørvirksomhed med 600 ansatte og et stort fokus på arbejdsglæde og godt intern samarbejde.

Case / Arthur Hotel

Læs hvordan Arthur hotel spare tid og ressourcer på at holde alle opdateret med vigtig information

Arthur Hotels beskæftiger til daglig omkring 70 medarbejdere på tværs af reception, service, restaurant og rengøring. I dag er flere hjemsendte på grund af corona situationen, men kommunikationen er fortsat nem at håndtere på tværs af medarbejderne.

Case / Inco Cash & Carry

Læs hvordan Inco bruger deres medarbejder app til at styrke vidensdeling og trivsel

Mette Kudsk er HR partner i inco Cash & Carry i København og Glostrup og fortæller om, hvordan inco bruger Ekko app til at binde inco sammen på tværs af mødetider og afdelinger, til at inspirere hinanden og til lidt fis og ballade i det daglige.

Case / EL:CON

Læs hvordan EL:CONs medarbejdere er kommet tættere på hinanden som virksomhed og kolleger

EL:CON er en landsdækkende virksomhed på det eltekniske marked med mere end 850 medarbejdere.

Case / Partneren

Læs hvordan rengøringsfirmaet Partneren har styrket samarbejdskraften med procesoptimering og kommunikation via en medarbejder app

Rengøringsfirmaet Partneren bruger deres medarbejder app til at skabe færre led mellem store medarbejdergrupper og til at fostre nærværet til samtlige ansatte.

Christina Borreschmidt, kreativ ansvarlig hos Partneren, fortæller hvilke nøgleværdier deres medarbejder app styrker i den daglige arbejdsgang, og i særdeleshed vigtigheden af effektiv og hurtig kommunikation for medarbejderne, når de er ude hos kunden.